Min bedste morfar

Min bedste morfar

Photobucket

Et marineblåt forklæde med teksten “MOFFE” – Et forklæde til min allerbedste morfar.
Min morfar har altid været “min Moffe” og derfor var det en selvfølge, at dette skulle være teksten på hans kommende forklæde.
Min morfar har været en stor del af mig som barn. Han var den der hentede mig fra børnehaven og fortalte den samme historie hver dag – Om hvordan han havde snakket med den “Galende hane” længere nede af vejen, som havde spurgt efter mig – og vi galede begge, så alle kunne høre det. Helt ligesom hanen.
Jeg kan også huske, at han altid havde lakridser eller chokolade i inderlommen – til os. Han lærte mig at spille kortspillet “Casino” og der gik mange, mange timer med det. Vi spillede om og om igen og det var helt ligemeget hvem der vandt, bare vi havde hinandens selskab. Vi sang skøre sange, tegnede undulater og tog opvasken sammen. Han var altid den bedste.

.. og det er han stadig. Desværre, har han det ikke helt så godt længere. Han er blevet ældre og sygdommene tager mere og mere fat om livet på ham. Han har svært ved at huske aftensmaden igår, hans ben kan næsten ikke bære ham længere og det meste af tiden sover han. Han er stadig min morfar og han er bevidst omkring hvad der foregår, men kroppen siger langsomt mere og mere fra.

Derfor skal min Moffe have denne gave – Et blåt, maskulint forklæde, som er hans helt eget. Han har problemer med at spise uden at spilde og får derfor en hagesmæk på af min mormor. En så perfekt morfar, som er så meget for alle og altid har været det, skal ikke placeres med en hagesmæk – Derfor får han dette helt personlige forklæde, som han kan spilde så meget på som det skulle være. Helt uden, at nogen skælder ud – for det er Moffes helt eget forklæde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bedste morfar